top of page

AYURVEDISK LIVSSTILSKONSULTATION

DSC06695.jpg
SVERIGE (kopia).png

En Ayurvedisk livsstilskonsultation innebär att vi går igenom din fysiska, mentala och känslomässiga hälsa.  Efteråt får du reda på vilka obalanser du har samt hur du kan jobba för att komma till rätta med dessa med hjälp av kost, tankar, meditation och yogaterapi. 

 

Du får också få hjälp att identifiera de områden som håller dig tillbaka i livet. Vi har ofta ett eller flera djupare trauman som gör att vi inte kan blomma ut och hitta vår passion, vårt syfte och vår livslust. Dessa trauman skapar tankemönster som vi kan ha svårt att se själva.

 

När vi möter motstånd i livet aktiveras dessa tankemönster som rädslor eller försvar, vilket gör att vi sätter upp hinder för oss själva. Under konsultationen får du hjälp att se dessa mönster och terapeuten ger förslag på hur du kan lösa upp dessa. Det kan även handla om mindre allvarliga händelser eller tankemönster som håller dig tillbaka från livet. Tillsammans gör ni upp en plan för hur du kan bli friare och leva ditt liv med större mening och frihet.

 

Som ett komplement till konsultationen kan du även boka ett individuellt yogaprogram där du får andningsövningar, meditation och yogapositioner utifrån dina obalanser.

 

VARMT VÄLKOMMEN ATT BOKA EN LIVSSTILSKONSULTATION

HOS OSS

"Du är värd att må bra och känna lust inför livet"

bottom of page