top of page

DIN SANNING

VÅR VISION

DSC07277.JPG

LINA JOHANSSON

Ägare & grundare

"Alla människor vet i djupet av sitt hjärta vad som är sant. Hur man tar hand om sig själv, andra människor och djuren på den här planeten. Många har bara glömt det. Vårt mål är att hjälpa dig att minnas igen."

Jag som grundat Living Ayurveda heter Lina Johansson. Naturlig och okomplicerad hälsa är min passion och så länge jag kan minnas har jag velat förstå det mänskliga psyket. Jag testade meditation för första gången när jag var 15 år och gick på min första yogaklass tio år senare. Sedan dess har jag rest världen runt för att läka mitt inre och utbilda mig inom yoga, meditation och Ayurveda. Jag har ägnat en stor del av mitt liv åt att förstå mig själv. Nu vill jag dela den här kunskapen med dig.

Jag är utbildad yoga- och meditationslärare, ayurvedisk yogamassör samt journalist och fotograf. Living Ayurveda  är en samling av allt jag älskar och värdesätter i livet. Det handlar om hjärtat. Att lära känna sitt inre, och sitt yttre. Att veta hur både kropp och sinne fungerar och komma i kontakt med hjärtats inneboende intelligens. Jag vill att du ska minnas det du alltid vetat men av olika anledningar kanske glömt.

DJURRÄTT

Alla själar på den här jorden har rätt att vara fria och älskade. Djuren är våra vänner. Titta in i ögonen på ett djur och du förstår vad som är viktigt i livet.

Djuren vet instinktivt hur en människa mår och helt osjälviskt hjälper de oss att må bättre när vi är obalanserade.

Living Ayurveda  jobbar endast med plantbaserad mat, vegansk hud- och hårvård samt kläder och produkter som inte är tillverkade av djurdelar eller testade på djur.

FÖRETAG

Är du företagare och vill erbjuda coaching eller meditation till dina anställda? Kontakta oss så hittar vi en smidig lösning som passar dina behov.

 

Äger du en yogastudio, jobbar du som yogaterapeut eller kanske du driver ett eget klädmärke och känner att du vill samarbeta med oss?

Skicka ett mail som en första kontakt.

 

Vi jobbar med företag som värdesätter hälsa, skönhet och hjärta. Företag som tror på människans unika förmåga och styrka och som vill skapa ett mer hållbart och kärleksfullt samhälle. 

info@livingayurveda.se

Kärleken till livet

Att leva utifrån hjärtats intelligens gör oss känsliga inför livet. Vi uppfattar det vackra och tar oss fram med en inre kompass som är klokare än allt vi någonsin kan skapa på utsidan. Att leva i sitt hjärta innebär att vara i kontakt med livets djup. Att känna magin

och lita på flödet. 

Purple Lily Pond Quotes Instagram Post (
FÖRETAGARE
DJURRÄTT
bottom of page