top of page

FRAKT OCH RETURER

FRI FRAKT (vid köp över 599:-)

Vid köp under 599:- kostar frakten 49:-

Fraktavgift EU, USA och Norge 12€. 

Frakttiden varierar men räkna med 4-7 dagar inom Sverige och upp till 14 dagar inom Europa. 

Så snart ditt paket är skickat får du ett spårningsnummer. För paket som inte löses ut inom 14 dagar, förbehåller sig Living Ayurveda rätten att debitera kunden för vår fraktavgift, returfrakt samt expeditionsavgift till oss. F.n från 220 kr. Observera att ej outlösta paket ej gäller som retur.


Om en vara skulle vara felaktig, defekt eller felexpedierad så ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-mail info@livingayurveda.se så vi kan rätta till felet.


All prices to Customers within the European Union includes Swedish VAT (currently 25%), prices for Customers outside of the EU are currently 0% VAT. For Customers outside of the EU please note import toll and fees might occur depending on your country of residence and your order value, all such fees are covered by the customer.
 

Priser
Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.
Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

 

Fraktkostnader och andra avgifter redovisas innan du bekräftar köpet. Kunder som beställer från länder utanför Sverige kan vara skyldiga att betala tullavgifter. Ev. tullavgifter är inte inkluderat i priset och redovisas inte innan du bekräftar ditt köp. Ev. tullavgifter betalas av kunden i det land som vi levererar till.
 

Betalsätt
Kortbetalning. Vi använder oss av kortbetalning för samtliga köp. 
Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet – 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet och genomför betalningen. Vi tar inte del av dina kortuppgifter.

Ångerrätt
Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. Köpesumman återbetalas i sin helhet, senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan. Du som kund står själv för returfrakten.
 

Reklamation och klagomål
Skulle produkten vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.
Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.
Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

 

Hur går du tillväga vid reklamation?
Eventuella fel och defekter ska alltid reklameras till info@livingayurveda.se där du anger ditt namn, din adress, e-postadress och beskrivning av felet.
Om vi inte kan leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

bottom of page